Day 11: My happy place

Mijn tuin! Ik kan enorm genieten van onze tuin. Op de foto zie je er een stukje van, in werkelijkheid is ie nog een stuk groter, in totaal 870m2. Ik hou van enorm van bloemen. Bloeiende bomen en rozen zijn favoriet. Onze kinderen hebben meer dan genoeg ruimte om te spelen, een groot deel van de tuin is voor hen. In onze tuin kom ik tot rust, kan ik mijn verstand op nul zetten. Tuinieren is voor mij haast meditatief. Ik hpu van de seizoenen in de tuin en heb in elk jaar getijde iets wat bloeit. Sinds kort hebben we drie kippen die vrij los mogen lopen wat enorm gezellig is. Deze hele corona-quarantaine-tijd zijn wij extra dankbaar geweest dat we zoveel ruimte om ons huis heen hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s