Day 12: my favourite activities

Mooie uitdaging om dit te beschrijven op een dag dat ik niet zoveel of mag. Vanmorgen is mijn arm uit de kom gegaan. Gelukkig zit hij nu weer goed maar met een mitella om en de opdracht rust te houden, kan je niet zo veel. Mijn favoriete activiteiten zullen dus even moeten wachten. Het allerliefst zou ik nu:

  • Naaien. Vooral kleding voor mijn kinderen
  • Lezen
  • Jumpen op mijn Kangoo Jumps
  • Tuinieren
  • Wandelen, al is het maar kort
  • Schrijven/bloggen

Maar waarschijnlijk wordt het ;

  • Netflixen of
  • Slapen

Twee activiteiten die favoriet zijn als ik veel pijn heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s