Day 29: hopes for the future

Mijn belangrijkse wens voor de toekomst is dat ik weer zelfstandig voor mijn drie kinderen kan zorgen  Ik heb nu zoveel hulp  nodig. Enerzijds omdat ik aantal praktische dingen niet kan, anderzijds omdat ik áltijd uitgeput ben. Gelukkig hebben we veel extra handen die helpen maar ik zou het zó graag weer zelf doen.
Daarnaast zou ik graag weer werken. Ik ben onderwijs- en ontwiklelingspsycholoog en mis mijn  vak enorm. Ik wéét dat het niet kan, ik heb de concentratie van een walnoot en lig constant in de lappenmand, maar toch….. We houden de moed erin, revalideren vrolijk verder en zien wel waar het schip strandt. Ik kom er heus wel, ik heb alleen nog geen idee waar dat dan zal zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s