Day 21: raising awareness

Een tijdje geleden zag ik de oproep van de @ehlers.danlos society om in de maand mei mee te doen aan de verschillende activiteiten ihkv #mayawarenessmonth. De foto challenge leek me het leukst. Het doel is om minimaal 300.000 acts of awarenss wereldwijd voor elkaar te krijgen. Daar wilde ik wel aan mee doen.
Tien jaar geleden had ik nog nooit van ehlers-danlos gehoord terwijl ik toen al klachten had. Als ik toen had geweten wat POTs of dysautonomie was, was me een hoop verdriet en stress bespaard gebleven. Als toen iemand zijn verhaal met me gedeeld had, had is mezelf er ws in herkend en was hopelijk het balletje gaan rollen.
Als ik, door mijn verhaal te delen één iemand kan bereiken, als er ook maar één iemand is die zich in mijn verhaal herkend, kan diegene misschien een lange zoektocht bespaard blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s