Day 20: a photo I love

Deze foto is ongeveer drie jaar geleden gemaakt en is één van mijn favoriete foto’s. Niet alleen omdat ik het een leuke foto van minn meiden vindt maar vooral vanwege de herinnering die er aan verbonden is.  Ten eerste omdat ze beiden de allereerste ooit  door mij genaaide  jurk(en) dragen, hier thuis bekend als de kleurtjesjurk. Hun lievelingsjurk.Stof uitgekozen met mijn bff voor de jongste van de twee die dezelfde voorliefde voor kleur als haar tante heeft.
Ten tweede en vooral omdat de foto gemaakt is op onze meisjesdag. Samen met de dames in de trein naar Leiden en de hele dag samen met mijn bff op stap. We hebben genoten! De meiden vragen nog regelmatig of we weer eens met de trein naar Leiden gaan voor een meisjesdag. Op dit moment kan ik dat niet maar ik hoop in de toekomst dat het weer zal lukken.  Voor nu koesteren we de herinnering! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s