Dag 9 : My support network

Mijn BFF stuurde deze foto, met de vraag of één van mijn dochters deze lampjes leuk zou vinden. Klein gebaar, groot plezier. Zij is een van de lieve mensen die wij als gezin om ons heen hebben. Wat héb ik ze hard nodig gehad de afgelopen 2 jaar; de lieve mensen om me heen. Niet alleen manlief en mijn schoonmoeder die het gezin draaiend hielden als ik uitgeschakeld was. Of mijn vriendinnen die me op sleeptouw namen of even incheckten als het te lang stil was aan de overkant. Maar ook de moeders van school die hulp aan hebben geboden. Zo super lief allemaal! Zonder dit steunend netwerk waren we waarschijnlijk met zijn 5-en een beetje door onze hoeven gezakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s