Day 14: favourite EDS lifehack

Hier moest ik even over nadenken. Een lifehack, heb ik die wel? Gelukkig kreeg ik toen een appje van een andere zebra die óók zo liep te dubben. Haar invulling van de term lifehack; dingen die je leven makkelijker maken. Kijk, daar kan ik wat mee! Dat is met stip op nummer één mijn verzameling braces. Ik heb er nogal wat verzameld in een box onder mijn bed. Zelfs voor mijn kaak heb ik er eentje. Dankzij de braces die ik 24/7 draag kan ik een hoop meer dan ik zonder deze braces zou kunnen. En omdat ik er zoveel voorhanden heb kan ik ze snel inzitten na een (sub)luxatie waardoor ik de napijn verminder. Mijn gewricht wordt ondersteund maar ik heb voldoende bewegingsvrijheid om wél te kunnen bewegen en dus mijn spieren gezond te houden. Ik gebruik ze natuurlijk ook vóór de boel uit de hand loopt, als mijn gewrichten overbelast beginnen te raken of om dat juist te voorkomen.

Mijn smartcrutches zijn een andere favoriet. Doordat de hoek van de armsteun op verschillende manieren ingesteld kan worden, kan ik ze ondanks mijn instabiele schouders toch altijd gebruiken. Gelukkig heb ik ze niet altijd nodig. Mijn kinderen vonden ze niet mooi genoeg dus hebben zij ze in een onbewaakt moment versierd met bloemen- en autostickers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s